Yoga swalmen: hoe ik tot rust kwam.

Yoga swalmen: een prachtige combinatie

Tot mijn dertigste levensjaar heb ik gewoond in de twee grootste steden van ons land: eerst Amsterdam en later Rotterdam. Ondanks dat ik altijd erg heb genoten van het wonen in de grote stad kwam ik er toch achter dat ik ergens anders moest gaan wonen. De drukte van de stad en het gehaaste leven zorgden bij mij voor veel stress en dit bouwde zich langzaam op tot het tot een uitbarsting kwam. Het resultaat was dat ik een burn-out kreeg: ik besloot naar een klein dorpje te verhuizen: Swalmen. Om het vinden van innerlijke rust een nog grotere kans te geven ben ik gestart bij Yoga Swalmen. Yoga Swalmen gaf mij net dat extra zetje dat ik nodig had en binnen no time was ik door mijn burn-out heen. Ik begin nu elke dag iets later met werk zodat ik ’s ochtends kan beginnen met een half uurtje yoga en een stevige wandeling. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld.

(Visited 248 times, 1 visits today)