Pilates oefeningen rug: minder klachten

Pilates oefeningen rug maken je sterker

Al jarenlang kwakkel ik met mijn gezondheid, vooral heb ik altijd erg veel last van mijn rug. Op sommige dagen gaat het goed en heb ik nergens last van maar er zijn ook dagen dat ik niet goed slaap en ’s ochtends wakker wordt met helse pijnen. Jarenlang heb ik dit probleem gezien als iets dat nu eenmaal bij mijn lichaam hoort en waar ik maar mee moet leren leven. Gelukkig heb ik na al die jaren dan toch een oplossing gevonden, en het ziet er naar uit dat het zelfs een permanente oplossing: pilates oefeningen rug. Twee maal per week beoefen ik de sport en van mijn leren krijg ik speciale opdrachten waarmee ik de spieren in mijn rug kan trainen. Op het begin merkte ik geen verschil maar na een paar maanden begonnen de pijnlijke dagen steeds sporadischer worden, en vanochtend was het precies drie maanden geleden dat ik voor het laatst pijn had. Neem dus van mij aan: pilates oefeningen rug!

(Visited 146 times, 1 visits today)